luni, 15 decembrie 2014

ZÂMBEȘTE! - INTRODUCERE ÎN RÂSOTERAPIE

Motto eveniment: O zi în care nu ai zâmbit măcar, este o zi pierduta! Când râzi, esti fericit(ă)! Iată cea mai scurtă cale spre fericire. Oferă bucurie atunci când ești trist(ă) și vei zâmbi și tu! Oferă bucurie cu ajutorul cuvintelor! Oferă bucurie, ca să reziști zilelor grele!

Ce reprezintă evenimentul și care este tema tratată?
Evenimentul este un workshop de introducere în râsoterapie, având drept temă principală armonizarea ș
echilibrarea
minții, emoțiilor și a corpului uman cu energiile spirituale precum și dezvoltarea spirituală prin intermediul râsului și jocului.

Cui se adresează evenimentul?
Tuturor ființelor:
* care doresc sa acceseze o stare de sanatate perfecta fizica si psihica punand in practica zilnic aceste informatii si exercitii oferite in cadrul workshopului,
* care inca nu si-au integrat anumite experiente de viata traite si ar prefera sa faca asta acum,
* care doresc sa intre in vibratia fericirii si a armoniei depline, dar inca nu stiu cum,
* care au ramas cu unele probleme emotionale nerezolvate din trecut si vor acum sa afle cum pot sa si le rezolve,
* care doresc o stare de bine totală a corpurilor fizice și a corpurilor energetice punând în practică zilnic informațiile, tehnicile si exercițiile învățate la acest workshop,
* care au nevoie să schimbe ceva în viaţa lor,
* care îşi doresc relaţii armonioase cu sine şi cu ceilalţi: parteneri, frati, părinţi, copii, prieteni, colegi,
* care îşi dau voie să investească în ele şi sa acţioneze pentru a realiza armonizarea si echilibrarea sufleteasca de care au nevoie pentru a trai si a se simti bine in viata,
* care doresc sa se dezvolte personal si spiritual.

Ce va aduce nou în viața voastră acest eveniment?
În cadrul acestui workshop veți afla si veți învata:
- ce înseamna râsoterapia si ce semnificație are râsul in sine, d.p.d.v. spiritual, dar și medical,
- modalități practice si rapide de energizare pozitivă, accesare a bucuriei si a veseliei interioare si de înviorare,
- joculețe si exerciții distractiv - educative generatoare de optimism și voie buna.

Tot aici veți avea ocazia s-o cunoașteți personal pe creatoarea și fondatoarea paginii Știința Inimii: https://www.facebook.com/Acasa.in.Inima.ta și să fiți prezenți pentru câteva ore în câmpul ei energetic personal.
De asemenea, fiecare participant va primi în dar o meditatie ghidata (în format mp3) cu Arhanghelul Rafael (cel responsabil cu vindecarea), flacăra sa geamănă Mama Maria si cu raza lor inițiatică verde-smarald. Meditația este creată de către susținătoarea workshopului și face parte dintr-un pachet mai mare de 7 meditații ghidate cu cei 7 Arhangheli principali. La sfârsitul workshopului veți primi fiecare și un suport de curs cu tot ce s-a vorbit acolo.

Cine este facilitatorul evenimentului?
Monica Mariana Ionescu, psihopedagog, terapeut si consilier psihospiritual, educatoare in dezvoltare spirituală, creatoare si fondatoare la Stiinta Inimii
Când are loc evenimentul?
În ziua de duminică, 11 ianuarie 2015, între orele 14.00 - 17.00.

Unde are loc evenimentul?

În Brașov, la Centrul Terapeutic Ralsante din str. Harmanului nr.17, bl.30, sc. C, ap.33.

Care este contribuția voastră financiară la acest eveniment?

Pentru că acest workshop are loc după sărbătorile de iarnă când oamenii rămân fără prea mulți bani în pușculiță, a fost stabilit un preț special de 70 lei/ participant; pentru persoanele care vor plăti anticipat și integral workshopul prin bancă, va fi de doar 50 lei iar pentru cine va veni împreuna cu 3 prieteni plătitori, va fi complet gratuit.

Cum puteți participa la acest eveniment? 
- prin acțiunea fermă de a plăti un avans de 20 lei (nereturnabil in caz de neprezentare la workshop) sau prin efectuarea plății integrale de 50 lei (cu cel puțin 2 zile înainte de data susținerii workshopului) în contul bancar deschis la Banca Transilvania pe numele: IONESCU MARIANA MONICA, având numărul: RO68BTRL00801201N34241XX,
- prin prezența fizică efectivă la data si locul stabilit pentru eveniment.

Cum se confirmă înscrierea la workshop prin plata avansului sau integrală?
Trimițând un e-mail la adresa: psiholog.monica@yahoo.com având subiectul: "Confirmare înscriere workshop" în care vă scrieți numele, prenumele, nr.de telefon, data efectuării plății, precum și suma platită, sau sunând la numărul de telefon: 0726311518.

Atenție!: Numarul de locuri din sală este limitat, așa că, dacă doriți cu adevărat să participați, e bine să vă înscrieți și să confirmați înscrierea la workshop cât mai repede. 

Dacă nu vreți sa participați la workshopul de râsoterapie, dar aveți nevoie de asistență, consiliere sau terapie psihospirituală individualizată, accesați linkul urmator:
http://amemona.blogspot.ro/p/sedinte.html

Sărbători fericite, zile senine, pline de armonie, bucurie, veselie și un an nou plin de voie bună și iubire să aveți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.